Vores adresse
Hvirrekærvej 148, 9800 Hjørring
Giv mig et kald
51 50 82 06
Send en mail
mette@jot.dk
Telefontider
Man - Tor: 09:00 - 18:00

Trykmassage
Zoneterapi er en skånsom behandlingsform, som foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside.
Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneske-kroppen. Gennem tryk på bestemte zoner på fødderne, stimuleres de organer eller andet, der evt. er problemer med.

Reflexzoner
Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Reflekszonerne på røber, hvis der er noget galt i kroppen, ofte er zonerne ømme. Ømhed i en reflekszone hænger sammen med, at der er ubalancer i kroppen. Ubalance skal ikke ses som at man fejler noget, det fortæller mig at der er noget jeg skalvære opmærksom på i behandlingen.

Behandling af reflexzoner
Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan behandlingen påvirke organerne til at hele kroppens funktion, og dermed genoprette kroppens balance.
Foden viser sine blokeringer på mange måder – hård hud, ligtorne, nedgroede negle, sygdomme i neglene, hudens fugtighedsgrad etc.

At læse foden
Spændinger i fodens skelet fortæller om klientens psykiske tilstand. Zoneterapeuten “læser” foden og prøver at oversætte tegnene, når han eller hun tilrettelægger behandlingen.

Gennem reflekszonernes ømhedsgrad, hudens tilstand, m.m. dannes der et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter.

Gennem trykbehandlingen påvirkes de dele af kroppen, der har ubalancer, og kroppen kommer igen i balance.

Hvor længe behandlingen skal fortsætte, kommer an på den enkelte klient, da man reagerer meget individuelt på behandlingsformen.

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.