Zoneterapi

Reflekszonerne på fødderne røber, hvis der er noget galt i kroppen.

Foden fortæller mere om dig end du tror
Foden viser sine blokeringer på mange måder – hård hud, ligtorne, nedgroede negle, sygdomme i neglene, hudens fugtighedsgrad etc.
Spændinger i fodens skelet fortæller om klientens psykiske tilstand.

Jeg “læser” foden og prøver at oversætte tegnene og der ved tilrettelægger behandlingen.

Tilskud til zoneterapi i Sygeforsikring Danmark
Zoneterapi er nok den alternative behandlingsform der er mest populær i Danmark. Hvis man sammenligner med udlandet, er der i Danmark forholdsvis flere zoneterapeuter end i andre lande.

Der har været fokuseret meget på zoneterapi, senere år, man har lavet undersøgelser der dokumenterer dets effektivitet, som så har gjort det sådan, at man kan få tilskud i “Sygeforsikring Danmark”.

Behandlingen
Zoneterapi er en skånsom behandlingsform, som foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside.
Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneske – kroppen. Gennem tryk på bestemte zoner på fødderne, stimuleres de organer eller andet, der evt. er problemer med.
Foden viser sine blokeringer på mange måder – krystaller, hårdhed og spændinger.
Blokeringer giver en pejling om klientens psykiske tilstand.
Gennem reflekszonernes ømhedsgrad, hudens tilstand, m.m. dannes der et billede af ubalancens karakter, placering og styrke.
Spændinger i fodens skelet fortæller om klientens psykiske tilstand.

Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Reflekszonerne  røber, hvis der er noget galt i kroppen, ofte er zonerne ømme. Ømhed i en reflekszone hænger sammen med, at der er ubalancer i kroppen. Ubalance skal ikke ses som at man fejler noget, det fortæller mig at der er noget jeg skal være opmærksom på i behandlingen.

I nogle tilfælde forsvinder symptomet efter første behandling, men behandlingen bør ikke afbrydes for tidligt.
Selvom symptomet umiddelbart forsvinder, er det ikke altid ensbetydende med, at klienten er blevet fuldstændig rask.
Hvor længe behandlingen skal fortsætte, kommer an på den enkelte klient, da man reagerer meget individuelt på behandlingsformen.

Du kan læse mere om behandlingen her.

At læse foden
Spændinger i fodens skelet fortæller om klientens psykiske tilstand. Zoneterapeuten “læser” foden og prøver at oversætte tegnene, når han eller hun tilrettelægger behandlingen.

Gennem reflekszonernes ømhedsgrad, hudens tilstand, m.m. dannes der et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter.

Zoneterapi bygger i princippet på de samme teorier som akupunkturen, hvor man arbejder med meridiansystemet. Man kan sige at fødderne er et atlas over hele vores organisme. Hvis der er ubalancer kan der føles en nærmest skærende smerte som er forårsaget af aflejringer eller affaldsstoffer.

Det kan føles som glasskår eller spidse negle når zonerne berøres. Smerten må ikke være så stor, at man ikke kan slappe af. Trykkene på fødderne afpasses så det er til at holde ud.

I de fleste tilfælde føler klienten sig godt tilpas og føler lindring og veltilpashed, men flg. reaktioner er ikke unormale, det er kun et tegn på at gamle sygdomme og affaldsstoffer er på vej ud.

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Det sker i kroppen
Ved at behandle reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan behandlingen påvirke organerne til at hele kroppens funktion, og dermed genoprette kroppens balance.
Foden viser sine blokeringer på mange måder – hård hud, ligtorne, nedgroede negle, sygdomme i neglene, hudens fugtighedsgrad etc.

Med trykkombinationer bliver blodomløbet stimuleret, spændingerne nedsættes, og der sker en naturlig afgiftning af organismen.

  1. Blodkapillærerne åbner sig i de relevante områder.
  2. Øget produktion af neuron hormoner.

Undervejs i behandlingen kan klienten opleve en række forskellige reaktioner. Blandt de mest almindelige er træthed og dyb søvn, ømhed i tidligere spændte muskler, svedafsondring over hele kroppen, øget tarmfunktion/vandladning, kortvarig opblussen af gamle sygdomme.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Du kan ringe på 5150 8206 Du kan også finde alle kontaktinformationer på kontakt siden.
Skriv til mig

Husk du kan benytte Sygesikring Danmark til Zoneterapi