Vores adresse
Hvirrekærvej 148, 9800 Hjørring
Giv mig et kald
51 50 82 06
Send en mail
mette@jot.dk
Telefontider
Man - Tor: 09:00 - 18:00

Med Psykoterapi vil du få svar på og en forståelse for dine tilstande.

Når vi har noget der fysisk eller psykisk gør ondt i livet, så er det kroppen der prøver at tale til dig, den forsøger at fortælle dig at der er noget i dit liv, som du skal blive bevidst om og tage ansvar for.

Kroppen er en helhed - tanke/følelse/kropsfornemmelser hænger sammen. Chok, drama, pludselige hændelser osv. efterlader spor i kroppen, det vil sige, det du oplever gennem livet lagres i din krop og reagerer efter det den husker.

Et traume opleves forskelligt fra person til person. Det kan føles svært at gå ind i dit ubehag eller tilstand, men også utroligt forløsende, når det bliver bearbejdet rigtigt.

Som psykoterapeut har jeg fokus på sammenhæng mellem sundhed, psykologi og fysiologi.

Jeg hjælper dig gennem dit ubehag, ved hjælp af effektive teknikker, som er gode til at forløse de ubehag/traume der begrænser dig i dit liv.

Størstedelen af vores problemer skyldes traumer.

 

Behandling

Terapien foregår under trykke forhold, jeg vil være til stede med empati og omsorg til dig. Vi vil sammen finde  ud af hvad dit problem er, derfra vil jeg styre dig igennem din proces med samtale og terapeutiske teknikker. Din opgave er at være til stede med dit ubehag, samtidig med at jeg laver terapeutisk behandling med forskellige teknikker i det omfang du er klar til. Det er din proces, derfor vil terapien foregå i dit tempo.

I terapien benytter jeg mig af Tankefeltterapi (TFT), Trans biologisk traumeterapi (TBT) og Metasundhed i det omfang du har brug for.