Vores adresse
Hvirrekærvej 148, 9800 Hjørring
Giv mig et kald
51 50 82 06
Send en mail
mette@jot.dk
Telefontider
Man - Tor: 09:00 - 18:00

Mette Severinsen

I mange år, har jeg interesseret mig for, at se alternativt på et fysisk og psykisk problem.


     

Om mig

Jeg har i over 30 år, arbejdet med mennesker i sårbare situationer, mine kompetencer bygger på terapeutisk arbejde som psykoterapeut og zoneterapeut og arbejde med mennesker som familieplejer og i plejesektor.

Som terapeut er jeg optaget af at støtte mine klienter i deres søgen efter en forståelse af dem selv, på den måde hjælpe dem med at finde balancen i deres liv.

Gennem terapien vil jeg hjælpe klienten, til at åbne op for de traumer der blokerer og få styrke til at tage ansvar for, at være tro mod sig selv og behandle sig selv med omsorg, respekt og kærlighed.

Jeg har selv i mit eget liv, mærket konsekvenserne af at lukke af for mine følelser, behandle mig selv med mistillid og lade mig styre af alt andet end kærligheden til den person jeg er. Gennem min udvikling har jeg i dag fået styrke, respekt og kærlighed til mig selv.

Uddannelser og livserfaring

Jeg er oprindelig uddannet køkkenassistent, men da jeg blev gift med en landmand og fik børn, gik livet en anden retning.

1990 blev året hvor jeg første gang kom til at arbejde med sårbare, da min mand og jeg fik vores første plejebarn. Gennem 18 år havde vi 3 hold børn i pleje.

1997 startede jeg med at læse til zoneterapeut, færdiguddannet i 1999.

I 2000 startede jeg min lille klinik og har i tiden der er gået haft mange klienter.

Siden har jeg læst Tankefeltterapi, MetaSundhed og Transbiologisk traume healing og grundforløb i NLP.

2018 startede jeg med at læse til Reg. Psykoterapeut, hvor TFT, MetaSundhed og TBT er hovedfag, psykologi, gennem uddannelsen har jeg modtaget mange timers terapi, færdig uddannet i 2022.

For uden mine uddannelser har jeg læst kinesiologi, healing.