Vores adresse
Hvirrekærvej 148, 9800 Hjørring
Giv mig et kald
51 50 82 06
Send en mail
mette@jot.dk
Telefontider
Man - Tor: 09:00 - 18:00

Relation

Den første gang jeg startede hos Mette, handlede jeg ud fra mine gamle mønstre, i forhold til det jeg havde med i bagagen.

Jeg levede ikke i nuet, men levede nærmere i min egen lille verden, som foregik inde i mig.
Jeg havde depressive tanker var ængstelig, var bange for at miste kontrollen og så elskede jeg ikke mig selv.

Via Mettes terapi, blev jeg mødt med empati og en forståelse af hvor jeg var.

En ting er at være god til at give TFT, men Mette kunne se, hvad der ligger til grund for de ting jeg kom med, gennem hendes spørgeteknik, hjalp hun mig til, at få mit fokus hen til det der gjorde ondt.

Det der gør Mette til noget helt særlig, er at hun har evnen til at se bag om ens problemer.
Mette har hjulpet mig til at finde den indre ro, i alt hvad jeg foretager mig og hjulpet mig med, at finde ind til min kerne og på den måde blevet bevidst om mig selv og mine handlinger.
Jeg kan virkelig anbefale Mette, hun har virkelig rykket mig i den rigtige retning til at jeg i dag tager ansvar for mig selv og mine handlinger, og det bedste et lykkeligere liv.

Hvis det ikke havde været for Mette, havde jeg aldrig nået så langt, i min udvikling til at blive en bedre udgave af mig selv.
De varmeste anbefalinger her fra.

 

Højdeskræk - flyskræk - præstationsangst

Jeg mødte Mette første gang, da jeg gik i 9. klasse. Jeg var højdeskræk og det var et stort problem på en skiferie, fordi de fleste lifte på løjperne var stolelifte. Mette virkede imødekommende og jeg fik hurtigt tillid til hende. Jeg skulle starte med at lukke øjnene og prøve at visualisere min angst.

Mens jeg forsøgte at få et billede af min angst frem, prikkede Mette forskellige steder på min overkrop, på den ene hånd og i mit ansigt, og vi snakkede om angsten og hvordan følelsen var. I løbet af seancen, blev min angst mere og mere nærgående og var meget intens. Jeg blev også bedt om at sætte et tal på min angst; nul for ingen angst og ti for voldsom angst. Derudover blev jeg bedt om at lave forskellige små øvelser, som skulle hjælpe mig til at få min angst til at forsvinde.

Jeg synes tankefelt-terapi virkede forbløffende! Jeg fik 4 – 5 behandlinger af ca. ½ time, og på skiferien året efter, satte jeg mig uden betænkeligheder op i alle stolelifte uden angst overhovedet. Ja, jeg syntes faktisk, det var dejligt at svæve op med liftene.

Senere har jeg fået lignende behandlinger i forbindelse med flyskræk og for at få bugt med en form for præstationsangst, da jeg skulle op til køreprøven. Disse problemer har været en eftervirkning fra en voldsom angst i min tidlige barndom og hver gang virkede Mettes behandlinger det til perfektion. Jeg har ikke følt nogen bivirkninger eller andre komplikationer i forbindelse med terapien, så derfor kan Jeg stærkt anbefale denne terapiform. Det eneste der er vigtigt, er at man skal være villig til at være åben omkring sine problemer og ikke at forsøge at skjule noget, da man i så fald snyder sig selv.

 

Edderkop skræk

Stort set hele mit voksne liv har jeg været skrækslagende for edderkopper, så da jeg mødte Mette og hørte hvad hun kunne, blev jeg nysgerrig. Mette tilbød at fjerne min skræk for edderkopper, jeg tænkte ja, ja lad os nu se.

Jeg skulle tænke på en situation, hvor jeg kunne mærke min skræk, samtidig tappede Mette på nogle punkter. Der gik ikke 5 min hvor efter jeg kunne mærke den tilstand jeg havde i min krop gav slip og jeg sagde til Mette at jeg godt kunne holde en edderkop.

Da vi ikke kunne finde en edderkop måtte jeg vente med at finde ud af om behandlingen havde virket, men ikke ret længe efter, observerede jeg at jeg ikke reagerede når jeg så en edderkop. Det var helt fantastisk, at jeg nu kunne slappe af og være rolig ved mødet af en edderkop.