Vores adresse
Hvirrekærvej 148, 9800 Hjørring
Giv mig et kald
51 50 82 06
Send en mail
mette@jot.dk
Telefontider
Man - Tor: 09:00 - 18:00

Med specielle trykkombinationer bliver blodomløbet stimuleret, spændingerne nedsættes, og der sker en naturlig afgiftning af organismen.


Det sker i kroppen

  1. Blodkapillærerne åbner sig i de relevante områder.
  2. Øget produktion af neuron hormoner.

Undervejs i behandlingen kan klienten opleve en række forskellige reaktioner. Blandt de mest almindelige er træthed og dyb søvn, ømhed i tidligere spændte muskler, svedafsondring over hele kroppen, øget tarmfunktion/vandladning, kortvarig opblussen af gamle sygdomme.

Når man får zoneterapi er det bedst at ligge ned, samtidig med at tøjet er løsnet.

Zoneterapi er nok den alternative behandlingsform der er mest populær i Danmark. Hvis man sammenligner med udlandet, er der i Danmark forholdsvis flere zoneterapeuter end andre lande.

Der har været fokuseret meget på zoneterapi, senere år, man har lavet undersøgelser der dokumenterer dets effektivitet, som så har gjort det sådan, at man kan få tilskud i “Sygeforsikring Danmark”.

Zoneterapi bygger i princippet på de samme teorier som akupunkturen, hvor man arbejder med meridian systemet. Man kan sige at fødderne er et atlas over hele vores organisme. Hvis der er ubalancer kan der føles en nærmest skærende smerte som er forårsaget af aflejringer eller affaldsstoffer.

Ved ubalance, kan det føles som glasskår eller spidse negle når zonerne berøres. Smerten må ikke være så stor, at man ikke kan slappe af.

Trykkene på fødderne afpasses så det er til at holde ud.